Зареждане

Chael Sonnen: Не осъждайте Covington заради постъпката на Werdum

Chael Sonnen: Не осъждайте Covington заради постъпката на Werdum
Публикувано на: Ноември 22, 2017 в 12:00 ч
 
 Colby Covington набързо се превърна в злодей след последното му публично обръщение към бразилците.
 
И въпреки че успя да обиди цяла нация, съотборниците си и сериозните си опоненти, някои все още оценяват Covington за това, което е, като в това число влиза и самият Chael Sonnen.
 
"Обичам го, мисля, че е забавен, а това което направи Werdum беше просто тъпа постъпка. За втори път му се случва - нека не забравяме и 'инцидента' с Tony Ferguson."
 
Sonnen оправдава Covington, че прави каквото е необходимо, за да бъде забелязан. Също напомня, че той не прави нищо по-различно от останалите бойци в миналото.
 
"Ако искаш да направиш омлет, ще трябва да счупиш няколко яйца. Какво толкова е направил? Ще ви припомня, че Tyron Woodley правеше същите неща навремето. Имаше различен подход, но той не пропускаше нито един момент, за да привлече вниманието към себе си.
 
"Той даже обеща, че ще се изправи срещу съотборник. Направи го и дори го нокаутира. Искаше да бъде на върха и не се оставяше да бъде спрян от нищо. Colby прави същото. Не мисля, че трябва да бъде осъждан по този начин. Има си собствен подход, познавам го от 11-годишен и винаги си е бил такъв. Още от гимназията искаше да се бие в UFC. Сега иска да бъде забелязан и да бъде тласнат нагоре."
 
Самият Sonnen отрича Covington да го копира. Според него "Chaos" си имал собствен стил и бил на прав път. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес