Зареждане

Chael Sonnen: Fedor е най-великият в тежка категория, a Velasquez сам се елиминира

Chael Sonnen: Fedor е най-великият в тежка категория, a Velasquez сам се елиминира
Публикувано на: Октомври 21, 2018 в 20:28 ч
Няма съмнение в това, че Fedor Emelianenko е легенда и сред най-добрите бойци в историята на тежка категория. Мнозина смятат, че той дори е най-великият в тежка категория и след като Chael Sonnen усети силата на Fedor, който успя да го нокаутира на полуфинала в тежка категория, Sonnen също е на мнение, че Fedor e най-великият, a що се отнася до Cain Velasquez, Chael смята, че той сам се елиминирал:

Моят топ 3 на най-добрите в тежка категори е 1. Fedor, 2. Werdum и 3. Barnett. Много хора подценяват Josh, но явно не са гледали от 1999 до 2003г. Това е моят лист с бойци и за мен Fedor е най-великият в тежка категория. Мисля, че Cain сам се елиминира от класацията. Това може би е неуважително, но Cain стой прекалено много в съблекалнята за да го сложа в листата. Cain имаше фантастични моменти и победи и вярвах, че няма жив човек, който да го победи, но той прекалено много беше контузен и не го показа.

Той беше един от най-вълнуващите бойци в тежка категрия, когато се биеше и мисля, че той и George Foreman са едни от най-страшните бойци и никой не иска да е срещу тях. В моя лист Cain заема 4-то или 5-то място. 

Fedor успя да стигне до финала на турнира в тежка категория и ще се бие срещу Ryan Bader през януари,

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес