Зареждане

Чад Мендес се закани, че ще вземе душата на Биспинг

Чад Мендес се закани, че ще вземе душата на Биспинг
Публикувано на: Юни 25, 2020 в 08:37 ч
Бившите бойци на UFC, Чад Мендес и Майкъл Биспинг се захапаха в социалните мрежи. Всичко започна след пост на Тим Кенеди, в който той говори за победата си над Майкъл Биспинг преди години. Мендес се намесил с коментар, в който критикувал поведението и траштолка на Биспинг. Бившия шампион в средна категория не остана длъжен и се изказа по адрес на Чад в своя подкаст. Ето какво му каза Биспинг:


Чад Мендес, ти дребен измамник ползващ стероиди. Не бъди кисел, защото кариерата ти се равнява на нищо. Бил съм невеж и неуважителен ? Нима ти уважаваш спорта, след като взимаш стероиди и опетняваш себе си и своя съперник в спорт, в който някой може да умре ? Засрами се, ти си позор.

Това явно е вбесило Мендес, който реши да се защити с пост в социалните мрежи. Чад припомни тежката загуба, която Биспинг допусна от Дан Хендерсън и се закани, че ще му вземе душата:


Биспинг, нека се изясним. Когато USADA ме наказаха беше заради забранен пептид и според техните правила. Не беше за стероид. Само за да изясня нещата на тъпаци като теб ще кажа, че прекалено много кофеин в системата ти е нарушение според USADA. 

Цялата тази система е най-голямата измама и глупост, която UFC са вкарвали. Аз приех наказанието си като мъж, а не като другите, които измисляха всякакви оправдания. Биспинг, ти старец с дървено око, не споменавай името ми, защото ще ти взема душата така, както направи Хендерсън преди време. 


Преди години Мендес получи 2 години наказание от USADA. Тогава той твърдеше, че причината е от крем, използван за лечение на псориазис, но на 20 юли 2016 г. USADA съобщава, че Мендес е тествал положително за GHRP-6, стимулатор на освобождаване на растежен хормон. Към днешна дата и двамата бойци вече не се бият активно в ММА.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес