Зареждане

CB Dollaway готов за реванш с Hector Lombard, ако не го отстранят от UFC

CB Dollaway готов за реванш с Hector Lombard, ако не го отстранят от UFC
Публикувано на: Март 8, 2018 в 09:40 ч

През изминалия уикенд, в UFC 222 C.B. Dollaway отбеляза втората си поредна победа, изправяйки се срещу Hector Lombard, който беше дисквалифициран, защото удари "The Doberman" два пъти след гонга.

"Showeather" вкара два удара в лицето на своя опонент секунди след като удари гонга в края на първи рунд. От UFC прецениха, че е редно да дисквалифицират Lombard и дадоха победата на C.B. Въпреки това обаче той е готов за реванш с бившия Bellator шампион.



"Първият го приемам като някаква реакция, но вторият вече трябва да е бил нарочно. Мнозина твърдят, че бил мръсен играч. Не смятам, че е инцидентно - просто си е такъв. Що се отнася до това, което следва за двама ни, ще изчакам да видя какво ще преценят от UFC. Разбрах, че има вероятност да го махнат от организацията, но може и да го задържат. Те взимат решенията, но съм готов и за реванш, ако преценят."

Hector, от своя страна, възнамерява да обжалва загубата, тъй като Dollaway така и не искал да се бие.

"Смятам, че срещата трябва да бъде обявена като несъстояла се. Не виждам защо Dollaway трябва да е победител. Не смятам, че съм направил нещо нередно и не мисля да се извинявам за когото и да било. Той просто не искаше да се бие и това е."

Това е петата поредна загуба за Hector, така че нищо чудно от UFC наистина да се отърват от него. Все пак не би било учудващо ако му дадат отново шанс да се докаже срещу C.B.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес