Зареждане

Cain Velasquez скърби за майка си, която напусна този свят

Cain Velasquez скърби за майка си, която напусна този свят
Публикувано на: Август 20, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в тежка категория Cain Velasquez скърби са своята майка, която преди няколко дни е напуснала този свят. Веднага след неговия пост заваляха съболезнования от колеги, приятели и фенове. Определено едно от най-тежките неща в този живот е да загубиш родител. Ето какво сподели бившия шампион след смъртта на майка си:


Вчера загубих първата си истинска любов. Една от основите, която ме изгради и ме превърна в това, което съм днес. Моят съветник и верен приятел, моята майка. Винаги ще ми липсваш, но аз знам, че ще продължиш да ме напътстваш в живота като ангел хранител. Почивай в мир, мамо! Обичам те!


По-рано този месец Cain направи впечатляващ дебют в кеча на събитието Lucha Libre AAA’s TripleMania, което се проведе в Мексико. В клетката Cain е с рекорд 14-3 и през февруари направи дългоочаквано завръщане, което продължи само 26 секунди, които бяха достатъчно на Ngannou да го победи. Velasquez сподели, че UFC му позволяват да се изявява в кеча и смята да продължи с битките на ринга и в клетката.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес