Зареждане

Cain Velasquez щеше да е най-великият, ако не бяха контузиите

Cain Velasquez щеше да е най-великият, ако не бяха контузиите
Публикувано на: Април 6, 2019 в 00:00 ч
Cain Velasquez се завърна в ММА, след като отсъства почти 3 години. Неговото завръщане беше кратко и продължи едва 26 секунди. Cain загуби с ТКО от Francis Ngannou през февруари и контузи коляното си. Наскоро стана ясно, че той ще дебютира в кеча тази година и явно ще остави на пауза кариерата в ММА. Javier Mendez, който е треньор на Cain от дълго време реши да поговори за неговия боец и хвърли малко яснота върху ситуацията с Cain:



Cain не е казвал нищо след загубата, но слушам, че той няма търпение да се върне. Той беше на рождения ден на DC и ми изглеждаше добре. Не говорихме за контузията, но видях, че той си ходи нормално. Мисля, че Cain щеше да ми каже, ако имаше нещо за казване. Много пъти преглеждам битката с Ngannou и се чудя какво се случи. Един ден Cain ми прати съобщение и каза, че всичко било наред, докато Francis не го ударил в тила. Отново прегледах битката и го видях. Cain каза, че този удар го замаял и оттам дошло всичко. 

Това беше непозволен удар и рефера не го видя. Ако беше видял този удар, то тази битка щеше да бъде обявена за несъстояла се. Това беше един от тези странни инциденти. Не знам дали беше нарочно. Сърцето ми се къса. Знам, че Cain можеше да бъде най-великият, ако не бяха тези инциденти. 

Всеки, който го е гледал знае, че няма друг като него. Този спорт не прощава и много контузии го спряха. Това е дересиращо и беше трудно за мен да видя още едно от тези странни неща, които се случват с Velasquez.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес