Зареждане

Бруно Силва ще обжалва загубата от Крис Уейдман

Бруно Силва ще обжалва загубата от Крис Уейдман
Публикувано на: Април 3, 2024 в 07:26 ч
Състезателят на UFC Бруно Силва планира да обжалва спорната си загуба от Крис Уейдман миналия уикенд.

През уикенда Бруно Силва се изправи срещу Крис Уейдман. Бившият шампион на UFC успя да се върне в графата на победителите с финиш със спиране, който в крайна сметка беше променен на техническо решение. Около битката обаче имаше много спорове.

Мнозина отбелязаха, че Уайдман на няколко пъти сякаш е бъркал в очите на Силва. В битката имаше няколко такива удари, които наистина засилиха Силва по пътя му към поражението.

В  скорошно интервю Бруно не се притесни да изрази разочарованието си от това как се е развило всичко.

Разочарованието на Силва

"Съдията беше странен", каза Силва. "Той се издъни, а след това се издъни още повече. Най-малкото, което можеха да направят, е да анулират битката. Няма как той да е победител. Той вкара пръста си в окото ми."

"Смятам, че Крис Уейдман едва ли ще приеме реванш, но анулиране на битката би било справедливо", каза Силва. "Нека да видим какво ще направи UFC. Аз просто искам нещата да се направят по правилния начин, по справедливия начин. Отидох там и се бих и не видяхте никаква злоба от моя страна."

"Мислех, че съдията спира срещата заради бъркането в окото ми, но после видях, че Уайдман ликува", продължи той. "Помислих си: "Няма начин този шибаняк да ме нокаутира. Никога не съм бил нокаутиран в кариерата си. Върнах се толкова ядосан, че казах на съдията да погледне към големия екран. Исках да го пребия, но знаех, че това ще прецака кариерата ми. Трябваше да се контролирам там.

"Отидох на медицинските прегледи зад кулисите и от моя ъгъл ми казаха, че са променили резултата, а аз почувствах облекчение, защото нямаше нокаут. Помислих, че ще отсъдят "no-contest", но после той каза, че победата е единодушна. Не го разбрах. Той ми бръкна в окото във втория рунд, бръкна ми в третия и все пак победата е единодушно решение за него?"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес