Зареждане

Brock Lesnar готов да се върне в UFC за битка с Jon Jones

Brock Lesnar готов да се върне в UFC за битка с Jon Jones
Публикувано на: Август 20, 2019 в 09:30 ч
Качил: DoloR
Kurt Angle беше гост в предаването на Ariel Helwani и реши да поговори за своя бивш колега в WWE, Brock Lesnar. Легендарния златен медалист сподели, че ‘The Beast’ е готов да се върне в клетката ,за да се бие в UFC, като има интерес само за битка с един човек.

Lesnar искал да се бие срещу шампионът в полутежка категория Jon Jones в тежка категория. Новината, която Аngle сподели при Helwani гръмна в социалните мрежи и стигна до Jones, който не е впечатлен от Lesnar и сподели, че ще го унижи, защото Brock бил прекалено бавен:


Kurt Angle: Знам, че той каза, че се е оттеглил от ММА. Не знам дали ще се случи, но Brock има интерес в една битка и тя е срещу Jon Jones.


Brock Lesnar (5-3 MMA) не е влизал в клетката след победата, която записа през 2016 година с решение над Mark Hunt. По-късно победата на Lesnar беше отменена, защото той се провали на допинг тест.

Миналата година Brock влезе в клетката, за да предизвика Daniel Cormier, но битката им така и не се случи. Сега Brock е променил мнението си и се е насочил към битка с "Bones", но шампиона не вижда предизвикателство в звездата на WWE:


Jon Jones: Brock Lesnar е твърде бавен. Аз ще го унижа.




Битка между двамата определено ще генерира доста приходи за организацията, както и за двамата атлети. Ще се стигне ли до среща в клетката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес