Зареждане

Брилянтен Max Holloway спря Jose Aldo отново

Брилянтен Max Holloway спря Jose Aldo отново
Публикувано на: Декември 3, 2017 в 08:36 ч

Max Holloway и Jose Aldo се изправиха един срещу друг отново снощи в главното събитие на UFC 218.

Aldo искаше да докаже, че все още е най-добрия в категория перо, а Holloway беше устремен да демонстрира, че победата му над бразилеца при първата им среща не е била случайна.

В крайна сметка Holloway доказа, че заслужава шампионското място, спирайки Aldo отново с технически нокаут и отново в третия рунд.

В първия рунд Holloway започна да играе много с левия прав, но Aldo спазваше дистанция и чакаше своя шанс. Имаше добри размени и силни удари в тялото от страна на Aldo. Holloway обаче продължи с левия прав и леки поражения започнаха да се показват по лицето на бразилеца.

Още след първия рунд Aldo изглеждаше малко изморен, докато Holloway беше изключително свеж. Във втория рунд Holloway продължи да залага на левия прав, а Aldo започна да атакува с удари с крака. Във втория рунд започна да се вижда, че при размените на удари преимущество има шампиона.

Holloway продължи да усилва темпото в третия рунд, нанасяйки удари от различни ъгли. Aldo отново се фокусира върху атака на краката на опонента си, но това не даде особен резултат. След три минути от третия рунд Holloway започна да набира още повече скорост, засипвайки го с удари. Aldo изглеждаше вече като на автопилот, но въпреки това отговаряше с някой друг удар, като дори се опита да се спаси, правейки опит за събаряне. Holloway продължи да засипва опонента си с безброй удари на земята. Реферът даде шанс на Aldo, но Holloway беше прекалено добър, за да бъде спрян.

Гледахме шампионът Holloway в пълен разцвет. Той успя да спре един от най-добрите в категория перо не веднъж, а два пъти. А е едва на 25 години.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес