Зареждане

Brian Stann обясни защо пътищата му с UFC са се разделили

Brian Stann обясни защо пътищата му с UFC са се разделили
Публикувано на: Септември 12, 2017 в 14:00 ч
 
Наскоро беше разкрито, че коментаторът и анализатор на UFC Brian Stann се оттегля от позицията си на такъв в UFC. Сега Stann се появи, за да обясни защо реши да направи тази промяна.
 
В последното издание на The MMA Hour, Brian Stann обясни, че прекараното време със семейството му играе важна роля в решението му.
 
"Прекарах целия уикенд с децата си и успях да направя това няколко последователни уикенда, което обикновено не ми се случва и това е основната причина да сменя работата си. Както знаете, обичам да коментирам битки и обичам да бъда спортен анализатор. Обичах времето си в UFC, но в един момент си помислих; "Хей, това е нещо, което ще правя през следващите 15-20 години". Проблемът за мен идва от това, че винаги съм на работа през уикендите. Само за събитие в Щатите, напускам домът си в четвъртък и се връщам в неделя. Ако пък събитието е извън страната, а по-често случаите бяха такива, напускам в сряда и се прибирам чак в понеделник.", заяви Stann.
 
 
"Направих 26 събития само през миналата година, това е половината от уикендите. И дори да не работя редовно - което правя - това е прекалено много време, което прекарвам извън семейството. И тъй като момичетата ми растат доста бързо, аз вече съм изпуснал няколко важни събития в техния живот, не искам да пропускам други такива за напред, например като завършването им, абитуриентският им бал и други неща от такова естество. В допълнение към отсъствието ми от семейството, в телевизията няма никакви гаранции, нали? Нещата могат да се променят във всеки един момент.", завърши Stann.
 
В крайна сметка семейството винаги трябва да бъде на първо място, нали?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес