Зареждане

Брендън Алън удуши Пол Крейг в 3-тия рунд

Брендън Алън удуши Пол Крейг в 3-тия рунд
Публикувано на: Ноември 19, 2023 в 05:52 ч
Брендън Алън успя да се справи с Пол Крейг.

Двамата бойци оглавиха събитието UFC Fight Night 232, което се проведе в Лас Вегас. Битката им беше част от средна категория и видя доминация от Алън. Въпреки храбрите усилия да избяга, Крейг беше принуден да се откаже само на 38-мата секунда в третия рунд, осигурявайки на Алън неговата шеста поредна победa, като пет от тези битки завършиха със събмишън.

Сега Алън се надява UFC да го възнаградят с мач, който най-накрая може да му спечели шанс за титлата. И двамата са добре известни с граплинга на високо ниво, така че точно това се разигра през началния рунд, като Пол упражни натиск от клинча, който беше обърнат с навременен тейкдаун от Алън.

На земята, Алън беше много агресивен, докато се придвижваше към маунт, докато вкарваше удари с юмруци и лакти. Брендън успя да заключи Пол и изглеждаше така, сякаш ще го бие още в първия рунд, но това не се случи. Пол успя да оцелее, но така само отложи неизбежното.

В началото на втория рунд и двамата бойци опитаха събаряне, но Алън беше този, който нанесе по-чист удар, преди битката да падне стигне до земята. Оттам Алън отприщи неприятен лакът, който отвори огромна рана на главата на Крейг, докато той продължи да го атакува. Алън беше безмилостен с офанзивните си атаки, а Пол се опитваше да оцелее.

В третия рунд Алън реши да свали Пол отново на земята за последен път, след което бързо напредна, за да вземе гърба на опонента си. Не отне много време на Алън да обвие ръцете си под брадичката на Крейг, за да осигури събмишъна, а Пол потупа, с което сложи край на битката в третия рунд.

Това беше 6-та поредна победа за Алън, който печели 5 от тези победи със събмишън. Победата му донесе и бонус, а той си пожела битка, която да го направи претендент за титлата. Крейг от своя страна губи за 3-ти път в последните си 4 битки за UFC.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес