Зареждане

Бразилец с рекорд 33-1 чака обаждане от UFC

Бразилец с рекорд 33-1 чака обаждане от UFC
Публикувано на: Януари 6, 2019 в 08:10 ч
Професионалния ММА боец, Luis Rafael е родом от Бразилия и се състезава в категория петел. Той дебютира при професионалистите през 2012 година и за 3 години успява да запише 31 победни победи без нито 1 загуба. Повечето от неговите победи са с нокаут или събмишън. През 2016 година той  губи за първи път в кариерата си с нокаут за 9 секунди от Fabricio Sarraff, но отново навлиза в серия от победи и очаква обаждане от UFC:



Не бях подготвен добре за битката, в която загубих, защото не се чувствах добре, но оттогава направих доста промени и сега съм готов да се бия с всеки на високо ниво. Хората говорят за моят рекорд, но не се бих с много корави бойци, защото бях млад. Сега обаче е различно и аз искам да се бия с най-силните бойци и да вляза в най-голямата организация. Имах нужда от тази загуба, за да разкрия истинския си потенциал. Не се бих със силни бойци, защото самият аз не бях такъв. 

Никога не съм искал лесни битки. В последната си битка победих с решение Cleverson Silvа, защото той е много добър боец и битката беше здрава. UFC имат нужда от боец като мен и съм готов да се бия със седмица предизвестие. Готов съм и винаги тренирам. Готов съм да мина през Contender Series срещу бойци от категория петел или перо. Ще се бия с всеки и със сигурност ще вляза в UFC. Готов съм да се бие с кратко предизвестие дори срещу Nurmagomedov. Ще се изправя срещу всеки боец от категория петел на UFC.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес