Зареждане

Брайс Мичъл: Земята е плоска, гравитацията не е реална!

Брайс Мичъл: Земята е плоска, гравитацията не е реална!
Публикувано на: Октомври 23, 2022 в 00:00 ч
Боецът на UFC в категория перо Брайс Мичъл вярва, че земята е плоска, гравитацията не е реална.

28-годишният боец е известен със своите противоречиви позиции и неоснователни конспирации по много въпроси. Очевидно "Thug Nasty" сега иска дебат. 

В скорошен пост в Instagram той предизвика анализатора на UFC Джо Роугън за дискусия относно една от най-популярните, макар и нелогични конспирации през последните години: „Плоската земя“. 

„Тук съм, за да предизвикам Джо Роугън, защото говори глупости за мен и за майка ми. Той го прави твърде дълго. Аз и майка ми ще ви кажем веднага, тази Земя е плоска. 

Тя не се движи наоколо с някакви си 600 хиляди мили в час. Тази Земя е плоска, неподвижна, а звездите и други неща се въртят около нас. Слънцето се върти около нас. И мога да докажа това.", каза Мичъл.

Мичъл, който се обяви за бивш атеист, продължи да поставя под въпрос установената и доказана наука, докато представяше необоснованите си теории. 

„Гравитацията не е реална. Това е плътност. Тази хартия пада, защото е по-плътна от въздуха около нея. Не защото има някакво магическо нещо, наречено гравитация. Няма доказателство за гравитация, братко. Има плътност. 

Ето защо балоните с горещ въздух плават, тъй като горещият въздух е по-малко плътен. Не защото балонът с горещ въздух е антигравитационно устройство. 

Опитват се да ви хранят с тези лъжи, за да ви накарат да мислите, че „науката“ е права и че Бог не е създал тази вселена, а Големият взрив. Преди бях атеист, защото вярвах, че тази вселена е създадена от Големия взрив. 

Преди вярвах на всички тези глупости на Нийл Деграс Тайсън“, добави той.

Брайс (15-0) трябваше да оглави събитието на UFC на 5 ноември срещу Мовсар Евлоев, но последният се оттегли поради контузия. Спряган за нов съперник на Мичъл е Илия Топурия. Вие какво мислите за теорията за плоска земя ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес