Зареждане

Брайън Ортега събмитна Яир Родригес в 3-тия рунд

Брайън Ортега събмитна Яир Родригес в 3-тия рунд
Публикувано на: Февруари 25, 2024 в 06:52 ч
Брайън Ортега се справи с Яир Родригес, но не може да се каже, че му беше лесно. Ортега и Родригес се биха в подглавната битка на UFC Fight Night 237, което се провежда в Мексико Сити, Мексико. Битката им беше реванш в категория перо. Преди няколко години Родригес победи Ортега с технически нокаут, след като Брайън се контузи. Сега беше различно.

В първия рунд Родригес започна много силно и беше близо до победата с нокаут. Яир успя да прати Ортега в нокдаун и тръгна да го нокаутира, но Брайън оцеля. Ортега падна след лоу кик от Родригес, който го последва и му вкара удари. Яир го държа на земята до края на рунда и в този рунд записа в пъти повече значителни удари.

Във втория рунд Ортега отговори с доминация. Брайън свали Родригес на земята, който приложи гилотина. Ортега се измъкна и започна да вкарва граунд енд паунд. Яир също отговори с удари, но от лактите на Ортега се отвори аркада под окото на Родригес.  Доминация и спечелен рунд за Ортега.

В третия рунд Ортега събори Родригес на земята и му приложи arm-trianglе, което принуди Родригес да се предаде в първата минута на рунда. Брайън спечели със събмишън. Така Ортега спря серия от 2 поредни загуби и печели за първи път от 2020 година насам. Родригес навлиза в серия от 2 загуби.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес