Зареждане

Братовчедът на Khabib може да се бие срещу Artem Lobov в Москва

Братовчедът на Khabib може да се бие срещу Artem Lobov в Москва
Публикувано на: Август 28, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR 
Братовчедът на Khabib Nurmagomedov, Umar може да се бие срещу Artem Lobov на някое от предстоящите събития, които организацията Gorilla Fighting Championship ще проведе в Русия. Преди няколко дни от GFC попитаха феновете дали искат да ги видят един срещу друг в клетката и медиите в Русия веднага гръмнаха, че се готви битка между тях. 

Umar е част от отбора на Khabib и често му помага в подготовката за неговите битки. Миналата година Khabib шамароса Lobov, защото го критикувал в интервю за руските медии и това доведе до битка между Nurmagomedov и Conor McGregor, която беше спечелена от дагестанеца. Сега Lobov ще има шанс да натрие носа на Khabib, но пред него стои трудна задача, защото Umar няма загуба в ММА.

Maлкия Nurmagomedov е с рекорд 11-0 в ММА и тази година вече спечели 3 битки. По-рано този месец той се върна успешно в PFL с победа над Sidemar Honorio. Lobov от своя страна се намира в серия от 3 поредни загуби в ММА и не се е бил в клетката откакто загуби през октомври с решение от Michael Johnson. Сега Artem се бие с голи ръце в BKFC и записа победи над Jason Knight и Paulie Malignaggi.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес