Зареждане

Братът и съпругата на Matt Hughes поискаха ограничителна заповед срещу него

Братът и съпругата на Matt Hughes поискаха ограничителна заповед срещу него
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 00:00 ч
Нещата не се развиват добре за бившия боец на UFC, Matt Hughes. Oт TMZ споделят, че брат му и съпругата му са поискали ограничителна заповед срещу него. Съпругата на Matt, Audra е получила вече своята заповед и нa Hughes e забранено да се приближава на 500 метра от нея. Члена на залата на славата на UFC, Matt Hughes едва не загуби живота си през 2017 година, когато неговия джип беше ударен от влак. Същата година съпругата му твърди, че той я нападнал докато била под душа, защото не му давала ключовете от колата.


Тя отказвала да му ги даде, защото бил с травма на мозъка и му било забранено да шофира. Matt започнал да я души и поискал от нея да отключи сейфа, където си пази оръжието. Разбира се тя отново отказала, а той я хванал за главата и я ударил в стената. През следващата година нещата станали още по-зле и Matt казал на Audra, че ще я убие и също така, че комуникира с много други жени. През декември миналата година той я ударил пред децата, защото го обвинила, че се занимава с други жени. След тези случки тя поискала ограничителна заповед за нея, както и за децата.



Неговия брат Mark поискал ограничителна заповед за него и неговото семейство, след като двамата се скарали за трактор. Двамата братя не се разбирали за собствеността на трактора и всеки твърдял, че той е негов. Явно Matt се ядосал и опитал да унижощи трактора, което  е причина за влошените отношения между двамата.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес