Зареждане

Брънсън дари $10 000 за защитата на Каин Веласкес

Брънсън дари $10 000 за защитата на Каин Веласкес
Публикувано на: Март 6, 2022 в 04:00 ч
Звездата на UFC в средна категория Дерек Брънсън реши да направи дарение за Каин Веласкес. Брънсън дарява 10 000 долара за защитата на бившият шампион в тежка категория.

Наскоро Каин беше арестуван, защото опитал да убие педофил, който блудствал с неговия 4-годишен син в рамките на година. Зверството се случвало в детска градина, собственост на майката на 43-годишния педофил.

В момента Веласкес все още е в ареста и може да получи от 20 години до доживотен затвор, защото взел закона в свои ръце. В своя акаунт в социалните мрежи Дерек позира със своя син и написа:

"Никой не казва, че Веласкес е действал правилно от гледна точка на закона. Още от първия ден един любящ баща има за цел да защитава децата си в живота. 

Ако един 40-годишен наистина е блудствал с 4-годишно дете в рамките на година, тогава Каин е действал в момент на временна лудост. С оглед на това той би трябвало да получи поне пробация. 

Няма убит човек в случая. Не се занимавайте с деца, защото ще си получите заслуженото.

Като баща съчувствам на Каин Веласкес. ММА обществото ще го подкрепи. Пращам 10 000 долара на неговата съпруга. Освободете Веласкес!"

Ще бъде ли осъден Веласкес ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес