Зареждане

Brandon Vera ще преследва мечтата си в битката срещу Aung La N Sang

Brandon Vera ще преследва мечтата си в битката срещу Aung La N Sang
Публикувано на: Април 17, 2019 в 23:00 ч
Тази година шампионът Brandon Vera ще слезе в полутежка категория и ще се бие за титлата срещу Aung La N Sang, който държи титлите в полутежка и средна категория нa ONE Championship. Vera все още няма загуба в ONE и е в серия от 4 поредни победи с нокаут, в които успя да спечели титлата в тежка категория и да я защити 2 пъти. Той ще получи шанс да стане двоен шампион на събитието ONE: Greatness Unleashed, което ще се проведе през октомври в Япония. Brandon няма търпение да сбъдне мечтата си, която е да стане двоен шампион:



Радвам се, че влязох в клетката в Япония и всички разбраха, че ще се бием с Aung La N Sang. Винаги съм искал да съм шампион в две категории. Искам да държа титлите в тежка и полутежка категория. Това е моята мечта, която не съм спирал да преследвам. Не трябва да се отказвате от мечтите си и трябва винаги да ги преследвате, без да спирате. Никога не ми е било проблем да свалям килограми. 

Притеснява ме това как ще успея да се представя на тези килограми. Започваме подготовка след седмица. La N Sang е опасен опонент и нямам търпение за срещата. Мисля, че двамата сме технични и тук важен е опита. Вярвам, че Aung La ще се опита да ме приключи в началото. Мисля, че това ще бъде битка, която не искате да пропуснете. 

Всички исках да знаят кога ще се оттегля. Вече шест години твърдя, че ще се оттегля след 3 години. Не искам да съм като тези, които се оттеглят, а след това пак се връщат. Моето оттегляне ще бъде завинаги, когато му дойде времето. 










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес