Зареждане

Brad Tavares аут от срещата с Israel Adesanya, търси се заместник

Brad Tavares аут от срещата с Israel Adesanya, търси се заместник
Публикувано на: Юни 8, 2018 в 09:25 ч"Знаете Israel Adesanya, нали? Той всъщност е в главното събитие на The Ultimate Fighter 27 Finale. А Brad Tavares, не знам дали някой знае все още за това, но тази сутрин той си счупи крака. За момента е аут от срещата с Israel. Търсим му заместник. Вълнувам се."

"Thiago Santos каза, че ще приеме битката, но все още търся начин да реша проблема. Контузиите просто ме убиват, човече."

Контузиите продължават да са причина за промени в главни и подглавни събития, като вече си имаме още едно.

The Ultimate Fighter 27 Finale трябваше първоначално да бъде оглавено от Brad Tavares и Israel Adesanya, както коментира и Dana White - двамата щяха за пръв път да се бият един срещу друг. Това обаче няма да се случи.

Според White, Thiago Santos би заместил Tavares. Това ще му бъде първото главно UFC събитие.

Контузеният Tavares към момента е в серия от 4 поредни победи и не е изглеждал по-добре откакто влезе в UFC през 2010-та след участието си в TUF 11. Той се нарежда на 10-то място в средна категория.

Непобеждаваният 'Stylebender' Adesanya (13-0) е едно от най-интересните нови попълнения на UFC и вече има спечелени 2 срещи, като така си и заслужи участието в главното събитие.

Евентуалният му нов опонент, Santos, наскоро прекъсна серията си от 4 поредни победи, отнасяйки нокаут от David Branch в UFC Atlantic City.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес