Зареждане

'Боят между Стрикланд и Дю Плесис беше инсценировка в стил WWE'

'Боят между Стрикланд и Дю Плесис беше инсценировка в стил WWE'
Публикувано на: Декември 23, 2023 в 02:00 ч
Робърт Уитакър вярва, че сбиването между Шон Стрикланд и Дрикус Дю Плесис в публиката на UFC 296 е било инсцецнировка.

Австралиецът загуби от Дю Плесис в последния си двубой. Той стана свидетел на бурни сцени в Лас Вегас, когато двама състезатели в средна категория, които ще се бият за титлата на UFC 297 следващата година, си размениха удари.

Дейна Уайт по-късно призна, че поставянето на съперниците толкова близо един до друг в подреждането на местата е резултат от собственото му невежество. Скептицизмът на бившия шампион Уитакър добавя гориво към дебата, поставяйки под въпрос легитимността на сбиването.

Ето какво каза Уитакър в подкаста на MMArcade:

„Мислех, че е инсценирано, честно. Защото беше странно. Беше странен начинът, по който се случи. Видяхте начина, по който Стрикланд първо каза на хората да се отдръпнат. Имаше смисъл, но след това Стрикланд скача в WWE стил. 

Начинът, по който удряше, не знам. Това беше фалшив удар в гърба на Дрикус. Може би е било само за забавление. Не знам. Това е малко глупаво. Той е шампионът. Беше странно сбиване. 

Мисля, че тази битка изглеждаше малко нагласена. Постановка от името на Стрикланд. Не мисля, че Дрикус участваше в тази постановка.", каза Уитакър.

Нагласено ли беше сбиването ? Как мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес