Зареждане

Боец на UFC за малко да напусне спорта след смъртта на приятелката му

Боец на UFC за малко да напусне спорта след смъртта на приятелката му
Публикувано на: Ноември 1, 2018 в 08:13 ч
UFC боецът Raulian Paiva и приятелката му Tielly Alves били тормозени от двама мъже в клуб в Бразилия на 21-ви октомври. Двойката напуснала заведението на мотор, били последвани от двамата досадници.

След като спрели напълно на един от светофарите, моторът бил ударен отзад от друго превозно средство. Paiva се разминал само с леки наранявания, но неговата приятелка починала след като изпаднала в кома. Превозното средство, което ги е бутнало се запалило още по време на катастрофата.

Шофорът споделя, че пасажерът нарочно дръпнал волана, за да се блъснат в мотора. Двамата мъже са били арестувани след инцидента.

В наскорошно интервю Raulian Paiva разкри, че за малко не се оттеглил от спорта след неприятната случка:

"Партито в клуба беше приключило и отидохме в един бар наблизо. Един започна да я тормози, но не му обръщахме внимание, за да си нямаме проблеми. После започнаха да подвикват, че аз съм UFC боец, искаха да видят колко добре се бият. Направих се, че не ги чувам. След някакво време пресякоха улицата и отидоха да пият от другата страна."

"Малко по-късно метнаха кенче бира към мен и ме оляха. Сложих си каската и казах на приятелката си да си тръгваме, защото тези двамата си търсят неприятности. Веднага щом направих това, те дойдоха към нас със счупени бутилки в ръце и застанаха пред мотора ми. Единият опита да ме удари с бутилка от водка. Имах приятен маблизо, който застана помежду ни и отнесе удара. Видях го да кърви и трябваше да се обадим в полицията. Веднага щом казах 'полиция', всички се отдръпнаха - това беше моят шанс да се кача на мотора и да се махнем."

"Тръгнахме си, погледнах в огледалото и не видях никой след нас. Когато стигнахме светофара, забавих и тогава видях светлини в огледалото. Опитаха да отбият мотора ми така, че да ме ударят само мен, не и Tieli, но в крайна сметка удариха задницата. От този момент нататък не помня нищо. Единствено помня как сме на земята и тя кърви."

"Животът ми вече няма смисъл, наистина. Но тя никога не е искала да се предавам. Тя беше изключително горда от това, което съм постигнал и дори родителите ѝ ми казваха да не се отказвам - тя наистина се радваше, че съм успял в UFC. Ако всичко е приключило за мен, остава да се бия за нея. Това и ще направя. Ще си проветря ума и ще се завърна отново в залата."

"Обещал съм, че целият свят ще разбере за нейната история. Трябва да направя това за нея. Искам да се бия и то за титлата съвсем скоро."

По-долу можете да видите и материали от инцидента:


fd

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес