Зареждане

Боец на UFC с положителна проба за COVID-19

Боец на UFC с положителна проба за COVID-19
Публикувано на: Април 21, 2020 в 08:19 ч
Лаймън Гуд, който е боец на UFC трябваше да се бие на UFC 249, но се оттегли, а причината беше неизвестна. Оттеглянето му беше без значение, защото събитието пропадна, но Гуд реши да сподели каква е била причината да отпадне от бойната карта. 34-годишния боец сподели, че е дал положителна проба за COVID-19. Лаймън трябваше да се бие с Билал Мохамед. Гуд споделя, че неговия екип решили да не разгласяват новината, за да не всяват страх в обществото. Ето какво още сподели той пред MMA Fighting:


Оттеглих се, защото дадох положителна проба за COVID-19. Има пандемия и това нещо е реално. Не исках да говоря, за да не разпалвам огъня и да всявам страх на другите хора. Ще ви кажа, че сега съм много по-добре. В края на краищата това беше риск, който бяхме готови да поемем. 

Знам какви са рисковете и така. Бях в контакт с много от моите близки и се притеснявах за тях. Бог да пази, ако ги бях заразил, а след това и други хора. Щях да се държа отговорен, ако някой се разболее лошо заради мен. Бях аут от играта за малко, но сега съм готов да се върна. 

Гуд е с рекорд 21-5-1 в ММА и печели 3 от 5-те си битки в UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес