Зареждане

Боби Лешли готов за Брок Леснар в ММА и в кеча

Боби Лешли готов за Брок Леснар в ММА и в кеча
Публикувано на: Март 16, 2021 в 00:00 ч
Боби Лешли, който стана шампион в WWE е готов да се бие с легендата Брок Леснар в клетката и на ринга в кеча. 44-годишния Лешли наскоро спечели титлата в тежка категория на WWE след победа над "The Miz" и стана третият афро-американец, спечелил най-престижната титла на WWE.

Лешли е един от най-добрите борци в света на WWE в момента, но също така е и успешен ММА боец, постигнал рекорд 15-2 в смесените бойни изкуства. Боби спечели последните си осем битки поред в ММА, включително пет победи в Bellator. Той не е стъпвал в клетката от 2016 г. насам.

В една от последните си медийни изяви Лешли сподели, че е отворен към завръщане в ММА и пожела да се бие с Леснар, който е бивш шампион в кеча, както и в тежка категория на UFC. Ето какво още сподели Боби:

Мога да контролирам само нещата, които зависят от мен. Готов съм за бой в кеча, както и в ММА. Готов съм и за 100 метра бягане. Не ме интересува. Обичам тези големи срещи. Брок е едно от най-големите неща в спортната индустрия и целия спортен свят. 

Ако имам шанс, тогава бих се борил с него и мога да се бия с него в ММА. Ако мога да направя нещо с Брок, тогава съм на 100% готов за него. Пол, обади ми се. Преди говорехте, че нямам нищо, което да заинтересува Леснар. Сега обаче го имам.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес