Зареждане

Бо Никъл в кавга с олимпийския златен медалист по борба Бъроуз: Не ми се прави на приятел

Бо Никъл в кавга с олимпийския златен медалист по борба Бъроуз: Не ми се прави на приятел
Публикувано на: Април 3, 2024 в 14:00 ч
Бо Никъл продължава да се цели в олимпийския златен медалист Джордан Бъроуз.

Именно по време на неотдавнашното първенство по борба в NCAA Никъл и Бъроуз си размениха реплики.

Бъроуз коментираше предаването на ESPN, където Картър Старочи от Пенсилвания, въпреки че се бореше със сериозна травма на коляното, взе четвъртата си титла с 2:0 победи. По време на мача Бъроуз каза на коментатора Даниел Кормие, че съперникът на Старочи трябва да се насочи към контузения крак на Старочи.

През април предстоят олимпийските изпитания по борба, където Бъроуз ще се състезава в същата дивизия като Старочи.

"Той каза 19 и 20 април. Познавам едно момче, което ще бъде там (Старочи). Ще се радвам да го видя. Казвам ви какво, ако той и аз се срещнем в бракетите, ще се насоча право към десния крак."

Бо Никъл, който е спечелил три титли от NCAA в Пенсилвания, отвърна с коментар на Бъроуз по време на събитието, като го определи като "наистина класен" и "непрофесионален".

Бъроуз се включи в социалните мрежи и отвърна на Никъл с думите:

"Ти си изкарваш прехраната си като удряш хората в лицето. Замълчи."

На което Бо Никъл отговори по време на своя подкаст:

"Това не е момента на Бъроуз. Така че защо да вземаш четвъртата национална титла на един човек и един от най-големите моменти в кариерата му и да го превръщаш в нещо за себе си? За мен това просто показва характера му."

Продължавайки, 28-годишният играч заяви:

"Нещото, което ме притеснява, е, че никой не вижда това. Той винаги се опитва да се държи като посланик на спорта и: "О, поздравления за Пенсилвания, толкова се гордея с вас и с това, което правите". Братле, ти си един ужасен измамник. Просто искаш да го направиш за себе си."

В заключение Никъл заяви как ще реагира на Бъроуз следващия път, когато го види:

"Не идвай при нашите момчета и не се дръж приятелски с мен, когато те видя. Защото ви гарантирам, че той ще се опита да ме види и ще се държи така: "Какво става, Бо, приятелю" и ще бъде готин. Аз казвам отсега: не, не сме приятели. Наистина не ми пука за теб."

Непобеденият Бо Никъл (5-0 MMA) се изправя срещу Коди Бръндадж (10-5 MMA) в двубой в средна категория на историческата бойна карта UFC 300, която ще се проведе в събота, 13 април, в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

Съгласни ли сте с коментарите на Никъл по отношение на Джордан Бъроуз?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес