Зареждане

Блейдс се радва, че ядосал феновете с представянето си

Блейдс се радва, че ядосал феновете с представянето си
Публикувано на: Юни 22, 2020 в 07:00 ч
Къртис Блейдс записа поредната доминантна победа в UFC. Той се справи с Александър Волков в битката им, която беше главна за последното събитие нa UFC. "Razor" не беше много атрактивен, но той още преди битката предупреди феновете, че ще има въргал, а не война в стойка. Победата беше 4-та поредна за него в организацията и той се надява, че ще получи шанс за титлата.

Блейдс знае, че е ядосал много фенове с представянето си, но не го приема вътрешно. Той е доволен от новата победа, която го приближава до златото и сподели, че му харесва да ядосва феновете. Блейдс обеща, че ще поработи по своето кардио и ето какво още каза пред медиите:


Най-хубавото в тази победа беше това, че предсказах как ще стане. Доминирах през всичките рундове. Не изглеждах по най-добрия начин, но съм доволен от победата. Знам, че много фенове не харесаха битката, но няма проблем. Всичко е наред и аз съм щастлив. Аз знам кой съм аз. Не ви харесва това, което правя ? 

На мен ми харесва да ви ядосвам. Харесва ми да побеждавам. Решението беше доминантно. Доволен съм от резултата. Мога да живея с това. Ще поработя върху моето кардио в бъдеще. Волков беше висок и ни създаде някои проблеми, за които не бяхме готови, но успяхме да победим. Хубаво е да учиш уроци, особено когато си победил и си научил урок.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес