Зареждане

Блейдс: Дейна не ме харесва, защото казвам истината

Блейдс: Дейна не ме харесва, защото казвам истината
Публикувано на: Юни 27, 2020 в 08:54 ч
Къртис Блейдс записа поредната си голяма победа миналия уикенд във Вегас. Той надигра бившият шампион Александър Волков и навлезе в серия от 4 поредни победи. "Razor" губи само веднъж в последните си 11 битки и настоява да получи шанс за титлата. Дейна Уайт не беше доволен от това, което показа Блейдс в клетката и го критикува пред медиите.

Президента на UFC сподели, че Къртис говорил много преди битката, а след това се представил зле и изглеждал като глупак. Блейдс вярва, че Уайт нарочно говори такива неща, за да го накара да се чувства зле и да спре да говори. 29-годишния боец няма да спре да говори истината и това било едно от 3-те неща, заради които Уайт не го харесва:


Дейна Уайт не ме харесва поради 2-3 причини. Първата е, защото говоря това, което мисля, а той не харесва това. Второто е заради моя стил и това, което показвам в клетката. Последното е за това, че говоря за заплащането и вярвам, че не получавам достатъчно. Той използва тези неща, за да ме накара да се чувствам зле. Уайт се надява, че ще спра да говоря, но това няма да проработи. 

Дейна знае, че не получаваме достатъчно и ни премахнаха спонсорите след сделката с Reebok. Аз подписах с UFC, когато вече имаше сделка с Reebok и не съм се възползвал от спонсори. Знам, че имаше бойци, които правеха по $100,000 от спонсори. Трябва да ни позволят да имаме други спонсори, за да правим повече пари. Знам, че темата е табу и не трябва да говорим за нея, но ни трябва съюз на бойците. Всеки друг голям спорт има съюз, но аз не виждам как това ще стане в ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес