Зареждане

Блахович: Прохазка наруши самурайския кодекс

Блахович: Прохазка наруши самурайския кодекс
Публикувано на: Юли 13, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежката категория на UFC, Ян Блахович не е доволен от факта, че Иржи Прохазка гони реванш с Гловър Тешейра.

Когато Прохазка и Тешейра се изправиха един срещу друг в UFC 275, те направиха една от най-епичните битки. Двамата си размениха много удари, доста поражения, но накрая Прохазка взе титлата, след фатална грешка на бразилецът, който попадна в rear naked choke, от който не успя да се измъкне 30 секунди преди края.

След битката Прохазка имаше спречкване с Блахович, който бе до клетката - нещо, което можеше да оформи най-голямата ММА битка в Европейската история до момента.

Блахович идва след победа над Александър Ракич, след като бе изгубил пояса си от Тешейра. Сега полякът отново е готов за шамписнки двубой, който обаче изглежда няма да се получи.

Въпреки нападките между двамата, Прохазка се е ориентирал към реванш с Тешейра.

Това, разбира се, не се понрави на Блахович, който смята че заслужава шампионски двубой, както и това да бъде предизвикан от шампиона.

"'Ян е най-голямото предизвикателство за мен' - това са твои думи," обърна се към Прохазка, Блахович. "Уважавам те, шампионе, но наруши самурайския кодекс."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес