Зареждане

Блахович: Джон Джоунс си играе игрички

Блахович: Джон Джоунс си играе игрички
Публикувано на: Юни 3, 2020 в 07:42 ч
След като нокаутира Кори Андерсън през февруари, Ян Блахович знаеше, че е въпрос на време да получи двубой с Джон Джоунс за титлата.

4 месеца по-късно полякът все още чака информация за следващата си битка, гледайки как Джоунс се закача за двубой с Франсис Нгану, а след това и обяви оттеглянето си от UFC, защото не успя да се договори за пари с компанията.

Въпреки обтегнатите отношения между Джоунс и UFC, Блахович не е убеден, че ще има нов шампион в категорията.

Вижте също: Джон Джоунс оваканти титлата си

"Започна да ми омръзва тази ситуация," сподели Блахович. "Все още чакам. Но Джоунс няма да се откаже. Няма да се оттегли от спорта. Това са негови игрички, за да спечели повече пари. Ще видим какво ще направят от UFC.

Ако той наистина напусне, надявам се следващата ми битка да бъде с Доминик Райс за титлата. Това е сценарият ми, ако той напусне, но не вярвам да го направим. Все още го чакам."

Блахович не обвинява Джоунс за това, че иска да изкара повече пари от евентуален двубой със страшилището на тежката категория Франсис НГану, но не му е приятна цялатa тази тактика на преговорите.

Вижте също: Кормие: Джоунс може да вземе 7-8 милиона от битка с Нгану
 

"Всеки иска повече пари. Разбирам това. Правим всичко това за пари, а също и за забавление. Това е работа, но всеки който я прави, я обича. Но искаш да изкараш и добри пари от това.

В момента обаче е бъркотия. Чакам да видя какво ще решат от UFC за цялата тази ситуация."

Единственото, в което е сигурен Блахович, е че му предстои двубой за титлата. Той е убеден, че ще бъде срещу Джон Джоунс, но ако "Bones" се оттегли, то полякът ще се насочи към следващия претендент.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес