Зареждане

Благой Иванов с нов рекорден връх в ранглистата на UFC

Благой Иванов с нов рекорден връх в ранглистата на UFC
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 08:05 ч
Благой Иванов продължава да жъне успехи в най-голямата ММА организация в света (UFC). Преди няколко часа от UFC решиха да изхвърлят от своята ранглиста бившият шампион в тежка категория Cain Velasquez, след като той дебютира в WWE и показа, че няма интерес към битките в октагона. Това премахване доведе до промени в ранглистата и Багата дръпна с още една позиция във временното класиране.

Благой вече заема 8-ма позиция и следващия месец ще има шанса да влезе в топ 5 и да се приближи до титлата. Той ще се бие срещу Derrick Lewis в Медисън Скуеър Гардън и битката ще бъде трета за него тази година. В началото на годината Иванов победи с решение Ben Rothwell, а няколко месеца по-късно направи същото и с Tai Tuivasа, с което навлезе в серия от 2 поредни победи и записа статистика 2-1 в UFC.

UFC ценят високо Иванов и му пускат само сериозни опоненти, което показва, че имат големи планове за него. Историята на нашето момче наистина е вдъхновяваща и ще продава доста в бъдеще. При победа над Lewis, Багата ще стане още по-голяма звезда и ще е въпрос на време да го видим в битка за пояса при най-тежките в най-голямата ММА организация. Вижте цялата ранглиста на UFC и останалите промени.


Вижте още - Историята на Благой Иванов - Багата: Един на милион




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес