Зареждане

Благой Иванов: Искам битка с Derrick Lewis, защото е едър и носи на удари

Благой Иванов: Искам битка с Derrick Lewis, защото е едър и носи на удари
Публикувано на: Юни 10, 2019 в 02:51 ч
Благой Иванов зарадва България с втората си победа в UFC. Той успя да победи с решение Tai Tuivasa в Чикаго и това ще му помогне да се изкачи нагоре в ранглистата. Багата се цели в шампионската титла и вече има набелязан опонент. Българския боец иска да се изправи срещу Derrick Lewis в края на годината и при още няколко победи със сигурност ще го видим в двубой за пояса. Ето какво сподели Иванов относно победата над Tuivasa и бъдещите си планове в интервю за MMAFighting:


Да, знаех си, че ще победя, защото го свалих на земята с удар и само времето му помогна да се възстанови, за да не го приключа. Нямам контузия след неговите ритници. Той продължаваше да ме рита на едно и също място, но това не му помогна. Продължаваме по същия начин със същите треньори. Моята цел е да се бия с боец от топ 5 в следващата битка. Tuivasa е много добър с лактите в клинча. В момента искам да си взема почивка, а след това ще седнем с моя екип и ще видим какво следва. 

Искам да се бия с Derrick Lewis и мисля, че той е добра битка за мен. Със сигурност искам още една битка тази година. Искам да се бия с Lewis, защото е с обратен гард и аз обичам да се бия с такива бойци. Той също е доста едър и може да носи на удари. Харесвам играта в стойка и двамата да разменяме удари в центъра на клетката. Сега ще празнувам с моите приятели, които са много тук в Чикаго. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес