Зареждане

Благой Иванов: Имам здрава брадичка

Благой Иванов: Имам здрава брадичка
Публикувано на: Май 8, 2022 в 06:05 ч
Благой Иванов - Багата се завърна ударно в UFC. Българинът успя да се справи с Маркос Рожерио де Лима и го победи с решение. Иванов отново показа много здрава брадичка и отнесе доста тежки попадения от бразилеца.

Багата също успя да нарани Маркос със своите леви крошета и беше близо до нокаута във втория рунд. Иванов реши да го играе насигурно и влизаше в клинча. В крайна сметка той спечели с единодушно решение - (29–28, 29–28, 29–28).

Вижте още - Благой Иванов - Багата с трудна победа над Маркос де Лима​​​

С тази победа Багата спря серия от 2 поредни загуби. В тези загуби той беше сериозно порязан от съдиите и победата му над де Лима е глътка чист въздух за него. Сега Иванов иска малко почивка и след 3 месеца ще е готов за нов лагер.

"Това беше здрава битка. Чувствам се добре. Маркос де Лима е корав боец. Добро завръщане от моя страна. Имах контузии, които трябваше да лекувам. Това е причината да отсъствам толкова дълго. 

Сега съм на прав път и просто трябва да продължа напред. Да, очаквах такава битка от него. Той забави темпото във втория рунд. Точно това очаквах и заради това вдигнах темпото във втория и третия рунд. 

Мисля, че заради това спечелих битката. Да, въпросът за брадичката е добър. Има още няколко бойци в тежка категория, които имат здрава брадичка. Такъв е Франсис Нгану. Да, брадичката ми е здрава. 

Готвя се за тази битка от декември и сега искам малко почивка. Мисля, че ще съм добре след 3 месеца", сподели Багата пред медиите след победата си.

Доволни ли сте от видяното в битката между Иванов и де Лима ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес