Зареждане

Благой Иванов: Битката с Tuivasa ще бъде лесна за мен

Благой Иванов: Битката с Tuivasa ще бъде лесна за мен
Публикувано на: Юни 7, 2019 в 08:25 ч
Благой Иванов - Багата се завръща в клетката този уикенд и ще се изправи срещу Tai Tuivasa в главната карта на UFC 238 в Чикаго. Багата идва след победа с решение, която успя да запише над Ben Rothwell през март тази година и сега ще търси втора поредна победа, която да го вкара в топ 10 на тежка категория. Tuivasa идва след загуба с нокаут от Juniоr dos Santos, която беше първа за него в ММА и ще бъде много опасен. Благой обаче не се притеснява от това и какво каза в интервю преди срещата:


Чувствам се страхотно и съм готов за битка. Предишната ми битка беше трудна, защото Rothwell е корав опонент, който е пракарал много време в клетката в тежка категория. Той има голям опит и ми беше много трудно. Мисля, че битката с Tuivasa ще бъде лесна за мен. Важно беше за мен да се бия с Ben, защото станах по-опитен. Битки с такива бойци ти дават опит. Да, радвам се, че се завръщам толкова скоро, защото бях във форма и е по-добре да се бия. 

Tuivasa има добър страйкинг и опит в бокса, но не мисля, че той е толкова добър и мога да го победя навсякъде. Мога да го победя в стойка и с борбата. Да, гледах неговата битка с Junior и видях, че брадичката му не е толкова добра. Ще видим в събота. Имам два пъти повече битки от него в ММА и мисля, че това ще бъде от голямо значение в битката и ще бъде в мой плюс. Мисля, че победата над боец като него ще ме вкара в топ 10. Разбира се, че ще търся приключване в тази среща. 


Вижте още: Благой Иванов победи смъртта преди години



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес