Зареждане

BJ Penn: Не исках да се бия на улицата

BJ Penn: Не исках да се бия на улицата
Публикувано на: Септември 5, 2019 в 09:06 ч
Качил: DoloR
Легендата на UFC BJ Penn, който е шампион в две различни категории си прави много лоша реклама в последно време. Само за няколко месеца той два пъти се сби пред барове в Хаваи, като последния път беше нокаутиран. Penn се представя кошмарно в клетката и се намира в серия от 7 поредни загуби, което е рекорд за UFC.

Членът на Залата на славата си осигури още 1 шанс за битка и по-късно тази година се очаква битка между него и Nik Lentz. BJ няма победа вече почти 10 години и това ще бъде последна битка за него в UFC, без значение от изхода на срещата. Много критики си спечели Penn заради боевете на улицата, но истината е, че той не е искал да се бие:


Последното нещо, което искам е да се бия по улиците. Аз съм стар човек и искам да се радвам на живота. Това е нещо, което се случи и трябваше да се защитя и да го държа на земята. Живеем в различни светове и не е лесно в Хаваи. Аз съм добър човек, но когато и другите са такива. 

Аз не исках да се бия, но той искаше и излезе навън. Мислех си, че ще мога да го успокоя и ще го прегърна. Излязох навън, а той ме удари и ме свали на земята. Аз се изправих и той опита отново, но аз се защитих и вие видяхте това на видеото. Знам, че това изглежда лошо и поемам отговорност. 

Ще се бия в UFC, но сега има дело за попечителство и не мога да загубя децата си. Трябва да стоя тук и да се грижа за тях, а след това ще видим. Не знам защо Nik Lentz е толкова ядосан. Прощавам му и ще се видим на мястото и датата за битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес