Зареждане

Бизнес мениджъра на Muhammad Ali с послание към Khabib Nurmagomedov

Бизнес мениджъра на Muhammad Ali с послание към Khabib Nurmagomedov
Публикувано на: Октомври 12, 2018 в 15:43 ч
След като постигна категорична победа над Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov се радва на завидно внимание от феновете, както и от известни личности в политиката. Gene Kilroy, който беше бизнес мениджър на легендарният Muhammad Ali реши да изпрати следното послание към непобедения шампион в лека категория:

Khabib, мир на теб. Разбрах, че много се възхищаваш на Muhammad Ali затова би трябвало да знаеш, колко благословен съм бил да бъда с него всеки ден, когато се биеше и когато не се биеше. Научих много за нацията на Исляма, за религията и за Корана. Ако всеки просто прочете Корана и разбере за мира, без да слуша лудите или тези, които се взривяват, унищожават сгради и самолети. Това не е Исляма, нито Корана. Това е снимка на която сме аз, Пеле и Али. Бяхме на неговия последен мач в Ню Йорк. Вярвам, че имаше сила по-велика от Али.

Ако можеше да оставим планетата земя в малко по-добро състояние от това в което я намерихме ще бъде плюс за нас. Али ми каза, че когато застане пред Бог няма да бъде питан - Какво направи, а Какво можеше да направиш ? Всичко е за това да помагаме на хората. Той остави планената земя по-добра, отколкото я намери. Знаете, че преди 50 години черните хора бяха третирани ужасно. Никой не ги приемаше и не искаше да е около тях, но днес е различно и той отвори всички врати. Помня първия път в който той дойде във Вегас те не искаха да пускат черните хора в хотела и той каза, че също няма да влезе, ако не влязат и другите. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес