Зареждане

Бивш шампион на ACA предизвика Хамзат Чимаев

Бивш шампион на ACA предизвика Хамзат Чимаев
Публикувано на: Ноември 2, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория на ACA и бивш боец на UFC Алберт Туменов изрази желание да се бие с Хамзат Чимаев. 29-годишния руснак е впечатлен от своя сънародник и иска да го тества в клетката.

Алберт е с рекорд 22-4 в ММА и е в серия от 5 поредни победи. За последно той нокаутира Беслан Ушуков през 2019 година и защити титлата си. За съжаление няма много интерес към него и той е свободен агент.

Туменов изкара в UFC близо 3 години и записа 5 победи и 3 загуби. Той беше освободен през 2016 година, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби. Алберт печели 14 от срещите си с нокаут и само 2 пъти е бил приключван.

В интервю за руските медии той похвали Чимаев за представянето му и каза следното:

Под реална заплаха за Чимаев имам предвид себе си. Не омаловажавам достойнствата на Хамзат. Той е страхотен, прави всичко както трябва, показва зрелище. Аз смятам, че съм боец от различно ниво и писах за това. Чимаев е страхотен, върши си работата с увереност. 

Искам да се бия с най-силния. Усещам, че съм един от най-силните. Сигурен съм, че мога да подмина Чимаев. Той е боец от високо ниво, не е лесно да дойдеш в UFC и да спечелиш по този начин. Той печели по такъв доминиращ начин, доказва колко високо е нивото му. Аз бих го проверил в клетката.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес