Зареждане

Бивш боец на PFL и Bellator влезе в затвора

Бивш боец на PFL и Bellator влезе в затвора
Публикувано на: Февруари 13, 2024 в 02:00 ч
Пшемислав Мисила, по-известен като "Полската мечка", беше осъден миналата седмица за участието си в търговия с кокаин. Мисила е известен с битките си в PFL, Bellator и KSW. 41-годишният шампион по бойни изкуства от Мейдънхед, Бъркшир, беше признат за виновен в доставка на кокаин и притежание на престъпно имущество.

Арестът му дойде, след като полицията откри £72 000 в брой на задната седалка на колата му, която беше спряна на A11 близо до Атълбъроу, Норфолк, на 8 декември 2021 година. По време на процеса стана ясно, че Мисила играе ключова роля в по-голяма операция с наркотици.

Прокурорът Изобел Ашерсън обясни, че Мисила е пътувал до Норич четири пъти, за да достави общо почти 2 кг. кокаин. Защитата, ръководена от адвокат Тони Монтгомъри, подчерта, че присъдата се основава единствено на последното от четирите пътувания, направени от Мисиала.

Монтгомъри заяви, че въпреки значителната сума в брой, Мисила е получил само малка част от приходите. Той описа Мисиала като трудолюбив, всеотдаен семеен мъж, чието вкарване в затвора ще има опустошително въздействие не само върху кариерата му, но и върху семейния му живот.

Съдия Рут Брандер даде на Мисила присъда от 7 години затвор за доставка на кокаин и 1 година за притежаване на престъпно имущество, като присъдите трябва да бъдат изтърпени едновременно. Тя подчерта, че Пшемислав, който призна в процеса си, че е пристрастен към амфетамини, е трябвало да е наясно с вредата, която причиняват наркотиците.

В своята ММА кариера Мисила записа 24 победи, 12 загуби и 1 равенство. Той успя да приключи 23-ма от съперниците си. За последно Мисила се би в PFL през 2022 година, където загуби от Лий Чадуик. Интересен факт е, че Пшемислав е участвал и в сериите на Дейна Уайт, където губи от Морис Грийн.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес