Зареждане

Битка за чест и силно българско присъствие В Полша

Битка за чест и силно българско присъствие В Полша
Публикувано на: Март 29, 2021 в 17:00 ч
EFM SHOW не познава граници и в своята работа се стреми към най-добрите бойци. EFM SHOW (www.efmshow.com) организира изключителна ММА ГАЛА вечер, в която са предвидени 13 зрелищни  двубои, една от които в стил К-1. В клетката ще влязат някои от най-атрактивните полски бойци, както и титуловани и изключително силни бойци от  България, Финландия, Чечня, Украйна и др. Галата ще се излъчва през стийминг платформата PPV .

На 9 април един срещу друг в октагона ще се изправят шампиона от България Георги Валентинов и Игор Михалишин от Полша.

Георги Валентинов е българска сензация, за което свидетелства богатият му опит. Последните му три двубоя включват три поредни победи, два пъти със съдийско решение и веднъж с нокаут в Grand Fight Arena. Той придобива уменията си и по време на битките в ACB, MAX FIGHT, TWINS MMA  и др. Силните му страни? - Той е бърз и има силен удар, a техниката си усъвършенства заедно с треньора на Конър Макгрегър - Джон Кавана.

Георги се бори не само за победи, но и за доброто си име. Обвинен е във връзки с фенска група, описвана като фашистка,заради което е и отстранен от Bellator. Смята се обаче, че той е бил оклеветен и се отрича участието му в расистки и хулигански прояви. Георги Валентинов не крие, че е вярващ и именно вярата му дава сили да се бори и да продължи напред. Той със сигурност ще използва максимално отличната си техника и богат опит в сблъсъка със своя съперник в EFM SHOW.
 

Игор Михалишин наскоро записа две поредни победи. В миналото се е борил за много федерации и дълго време е търсил своето място. Дали ще бъде EFM SHOW? Ще видим какво ще реши след двубоя, а съперникът му със сигурност ще бъде труден. Макар, че участието в подобен мач изкушава за допълнителна „словесна битка", Михалишин не се забавлява с подобни пререкания. Вместо да говори глупости, той предпочита да решава нещата в октагона.

Действа просто - търси възможност за битка, използва я максимално и продължава напред. Той не е сантиментален, не гледа в бъдещето. Безмилостен е в ударите си и така ще се отнесе и към следващия си противник.

Техният ММА двубой ще се състои на 9 април.

Двубоят ще може да се гледа през https://efmshow.tv/#/ref/valentinov

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес