Зареждане

Биспинг вярва, че Усман ще счупи челюстта на Макгрегър

Биспинг вярва, че Усман ще счупи челюстта на Макгрегър
Публикувано на: Март 26, 2022 в 01:00 ч
Майкъл Биспинг вярва, че Камару Усман не е добра битка за Конър Макгрегър. Наскоро звездата на UFC сподели, че иска в завръщането си да се бие за титлата в полусредна категория. Макгрегър вярва, че може да нокаутира кошмара от Нигерия и да стане шампион в 3-та категория.

Малцина са тези, които дават шанс на бившият двоен шампион. "The Notorious" е слаб в борбата и със сигурност Усман ще успее да го свали на земята с лекота. Макгрегър няма да може да се изправи, ако Усман го събори и започне да му вкарва чукове.

В една от последните си изяви в YouTube Биспинг каза следното за Усман-Макгрегър:

"Той е кошмар. За полусредна категория Усман е абсолютно гигантски. Камару е невероятно силен. Борбата му е извън граници. Човекът може да се бори като луд. Щеше да свали Конър без никакъв проблем. 

Нямаше да е равностойна битка. Усман вдига Макгрегър и го тръшка върху платното с абсолютна доминация. По отношение на кардиото, Камару има предимство там. 

Конър Макгрегър срещу Камару Усман може да се случи. Надявам се и двамата да спечелят много пари, но последния път Конър си счупи крака, а този път ще си счупи челюстта. 

Това е толкова просто. Камару Усман ще счупи челюстта на Конър Макгрегър."

Какви са шансовета на Макгрегър срещу Усман ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес