Зареждане

Bisping: Срещата с Gastelum беше грешен ход след загубата от GSP

Bisping: Срещата с Gastelum беше грешен ход след загубата от GSP
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 09:38 ч
 
 Когато Kelvin Gastelum победи бившия шампион Michael Bisping в UFC FIght Night 122 миналия месец, сред ММА обществото назряха множество въпроси. Основният проблем беше защо загубилият от GSP "Count" получи зелена светлина да се бие отново в толкова кратък срок - само три седмици.
 
След срещата Bisping защити решението си, поемайки голяма част от вината, но с течение на времето той започна да осъзнава, че може би това не беше най-мъдрият ход.
 
"Чувствах се готов за този двубой. Връщайки се назад във времето обаче, бях претренирал и изморен както емоционално, така и физически. Проблемът беше в егото ми. Мислех си, че с тази среща ще се пречистя и ще започна отново серия от победи. Не беше най-разумният ход, но не съжалявам - тогава чувствах, че взимам правилното решение. Не се опитвам отново да стана шампион. Вече съм бил - забавно и приятно е. Сега обаче е време да продължавам напред с живота си."
 
Слеващата, и може би последна, среща се очаква да бъде по време на UFC Fight Night 127 в Лондон.
 
Bisping, който има вече над 40 ММА срещи, ще стане на 39 през февруари. И въпреки че няма да бъде трудно да се намери опонент за последната за кариерата му среща, навярно двубои срещу Yoel Romero или Luke Rockhold не биха имали смисъл за него, щом няма желание да продължава да се изкачва в класацията. Ще бъде интересно да разберем какво ще подготвят от федерацията за сбогуването с Bisping.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес