Зареждане

Биспинг обясни какво би направило Ковингтън 'много опасен' в UFC 296

Биспинг обясни какво би направило Ковингтън 'много опасен' в UFC 296
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 07:15 ч
Майкъл Биспинг разкри какво би направило Колби Ковингтън толкова опасен съперник за Леон Едуардс на UFC 296.

Следващия месец на UFC 296 Леон Едуардс ще защитава шампионската си титла в полусредна категория на UFC срещу Колби Ковингтън. Макар някои да смятат, че претендентът не е заслужил още един шанс за титлата, "Chaos" все още е изключително атрактивен противник. Според мнозина това ще бъде напрегната битка, в която Ковингтън ще се опита да използва натиска и силата си, за да изтощи Едуардс.

Така или иначе, това ще бъде забавно развитие и забавно за гледане. В очите на Майкъл Биспинг обаче Колби има една забележителна черта на своя страна, с която се отправя към този двубой.



"Ето какво ще направи Колби много, много опасен в нощта на боя. Той е на 36 години. Това е последната му битка за титла, толкова е просто. Това ще бъде третата му битка за пояса, два пъти срещу Камару Усман, не си свърши работата. Веднъж беше спрян, следващия път стигна до решение. Все пак много оспорвани битки, но това няма значение, той не спечели, не стана шампион."

"Това ще бъде последният шанс за Колби Ковингтън, това наистина е така."

След това Биспинг предостави на Едуардс няколко думи на насърчение.

"Ако успее да поддържа дистанция, ако успее да се държи на разстояние, може да използва прави удари, да наказва Колби с колена и лакти отвътре и да използва тези удари в главата по зашеметяващ начин и основно, просто да държи битката извън земята. Това е всичко накратко. Ако успее да задържи боя далеч от играта на земята, вероятно ще запази пояса, но няма да е лесно, защото Колби е като заек. Той просто никога не спира."

Съгласни ли сте с оценката на Майкъл Биспинг?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес