Зареждане

Биспинг: Не вярвам, че Макгрегър ще се оттегли просто така

Биспинг: Не вярвам, че Макгрегър ще се оттегли просто така
Публикувано на: Юни 10, 2020 в 00:00 ч
Майкъл Биспинг коментира директно обявлението за оттегляне от ММА на Конър Макгрегър.

Миналата седмица ирландецът обяви, че вече не се интересува от ММА. Това се счита за третото оттегляне на Макгрегър от спорта в последните 4 години. Той обяви, че напуска ММА, тъй като се е изморил от бойната игра и че не намира вече интересни битки за себе си.

Вижте също: Конър Макгрегър: ММА вече не ме вълнува

Биспинг реагира на това изказване.

"Не знаем точно какво се случва зад кулисите, защото винаги има още нещо. Но не вярвам, че някой му вярва, че се оттегля. Той е млад, в разцвета на силите си, най-голямата звезда на този спорт. Той е по-голям от всички останали взети заедно. Той е златна кокошка по-просто казано. Има много пари да изкара и се съмнявам да зареже всичко това."
 
Откакто Макрегър установи името си в спорта, той започна няколко бизнес начинания, включително собствено уиски и модна линия. Той може да се оттегля, за да се отдаде не тези свои дейности.
 

"Той постигна много, има голям бранд. Наистина няма нужда да се бие отново. Така че може и да е истина, но аз се съмнявам.

А защо е толкова известен? Съвкупност от много работи е. Да, от UFC го побутнаха, но те не биха го направили, ако не виждаха причина в него.

Той е целия пакет - изглежда добре, бие се добре, говори добре и е от Ирландия."

Вярвате ли, че Макгрегър наистина прекратява бойната си кариера и няма да го видим повече?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес