Зареждане

Биспинг: Франсис Нгану нокаутира Джон Джоун в стойка

Биспинг: Франсис Нгану нокаутира Джон Джоун в стойка
Публикувано на: Януари 31, 2022 в 13:28 ч
Легендата на UFC Майкъл Биспинг смята, че Франсис Нгану ще нокаутира Джон Джоунс, ако се бият в стойка. По-рано този месец Нгану успя да защити титлата си в тежка категория с победа над Сирил Ган. "The Predator" показа една своя страна, която не бяхме виждали.

Нокаутьора от Камерун показа, че е подобрил борбата си и това беше ключът към победата над Ган. Битката беше последна от договора на Нгану с UFC, но защитата на титлата удължи автоматично договора до края на 2022 година.

Франсис има сериозни искания към UFC и не е готов да преподпише, ако не ги изпълнят. Букмейкърите вече го обявиха за фаворит в евентуална битка с Джон Джоунс и това е срещата, която Дейна Уайт иска да направи.

В интервю за медиите в САЩ Биспинг реши да коментира бой Джоунс - Нгану и каза:

Няма да знаем отговора, докато не споделят клетката. Всичко обаче зависи от борбата на Джон Джоунс. Ако Джон не може да го свали, тогава той няма да победи Франсис Нгану. Не ме интересува, че казват: „О, Джон е майсторът на плановете за игра“ и всички тези неща. 

Ако Джоунс бъде принуден да се бие в стойка и не може да свали Нгану, тогава ще бъде нокаутиран. Нека бъдем честни. Всички знаем колко силно удря Франсис. В битката с Ган, Нгану обработваше повече тялото и не търсеше много ударите в главата. Това показва голяма зрялост

Разбира се, Джон е по-добър борец, но Франсис е ужасно силен и става все по-добър в борбата. Кормие каза, че Ган и Нгану са със сходни размери, но когато погледнеш краката им, бедрата и дупето на Франсис Нгану, то те са абсолютно гигантски

Знам, че звучи като странен коментар за размера на дупето на Франсис, но оттам идва силата. Наистина е така. Може да седим тук и да мислим по цял ден, но докато не се случи битката, ние няма да знаем. Просто не знаем какво ще стане. 

Съгласни ли сте ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес