Зареждане

Benson Henderson: Благодаря на Бог, че се махнах от политиките в UFC

Benson Henderson: Благодаря на Бог, че се махнах от политиките в UFC
Публикувано на: Април 26, 2019 в 07:46 ч
Бившият шампион в лека категория на UFC, Benson Henderson се радва, че вече не му се налага да се занимава с политиките на организацията. Henderson напусна UFC преди 3 години и успя да запише рекорд 3-3 в Bellator. Той получи шансове да се бие за титлата в лека и полусредна категория, но се провали. Този уикенд той се завръща в клетката да Bellator и ще се бие срещу Adam Piccolotti, а това, че вече не е в UFC го прави щастлив:



Благодаря на Бог, че вече не ми се налага да се занимавам с политиките на UFC. Не съм бил от тези момчета, които смятат, че това е тяхна работа и трябва да се занимават с това. Гадно е обаче, когато си в серия от 6 или 7 поредни победи и не ти дават шанс за титлата. Има много неща в организацията и това е една от техните политики. 

Хората не те познават заради това, което правиш в клетката. Повече си известен с това, което правиш извън нея. Аз съм човек, който се труди здраво и няма да казвам глупости, за да печеля последователи в социалните мрежи. Няма да качвам голи снимки, за да печеля фенове. Не съм от тези, които ще говорят пълни глупости, защото искат повече внимание.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес