Зареждане

Бенейл Дариуш: Вдигам бунт, ако не ми дадат Ислам Махачев

Бенейл Дариуш: Вдигам бунт, ако не ми дадат Ислам Махачев
Публикувано на: Юни 8, 2023 в 08:16 ч
В нощта на 10 срещу 11 юни Ванкувър (Канада) ще бъде домакин на събитието UFC 289.

В подглавната битка на вечерта ще се срещнат първият и четвъртият номер в леката категория. Бившият шампион на организацията Чарлз Оливейра и Бенейл Дариуш ще мерят сили. Погледите на ММА феновете ще бъдат приковани към тази битка, защото победителят ще получи двубой за титлата с Ислам Махачев.

 Оливейра вече се би с руския шампион и загуби във втория рунд, но Дариуш все още чака своя шанс за титлата. По всичко личи, че Дариуш е единственият боец в леката дивизия, който е в състояние да затрудни сериозно Махачев, а може би и да го свали от трона.

34-годишният иранец е в UFC от осем години. Към днешна дата той е в серия от 8 поредни победи. Дариуш не е най-атрактивният боец, но върши работата си майсторски. Бенейл е на крачка от титлата, но има съмнение в ръководството на UFC.

Той сподели, че ще вдигне бунт, ако не му дадат шанс за златото.

„Шефовете на UFC не са от типа, който често си държи на думата. Този път, когато говорих с UFC, те ми казаха, че ако победя Чарлз Оливейра, тогава ще стана основният претендент. 

Не ми дават често думата, но този път ми я дадоха. Ще им вярвам на думата. Но ако не получа шанс за титлата, тогава вероятно ще последвам съвета на Джъстин Гейджи и ще започна бунт.“, цитираха Дариуш от MMA News.

Ще успее ли Дариуш да стигне до Махачев ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес