Зареждане

Бенет и Найт оглавиха събитието на Хорхе Масвидал

Бенет и Найт оглавиха събитието на Хорхе Масвидал
Публикувано на: Май 30, 2021 в 18:00 ч
Кариерата на Хорхе Масвидал като промоутър започва на 18-ти юни. Най-лошото копеле в UFC стартира своята ММА организация за битки с голи ръце. Неговата първа галавечер ще се проведе в Мисисипи.

Събитието ще бъде оглавено от битка в категория перо между ветераните Чарлз Бенет и Джейсън Найт. Битката им ще бъде с голи ръце, но по правилата на ММА, а не на бокса, както правят в BKFC. Масвидал споделя, че без ръкавици ще има по-добър граплинг, страйкинг и по-добри приключвания.

Бенет, който е по-известен като 'Krazy Horse' е 41-годишен ветеран. Той е с рекорд 30–41–2 в ММА и е в серия от 11 поредни загуби. Той няма победа от 5 години и печели 27 от победите си с приключване. Бенет пада 30 пъти с приключване в ММА. Чарлз има битки и с голи ръце в BKFC, където инкасира 3 загуби.

Найт от своя страна е на 28 години и с рекорд 21-6 в ММА. В началото на март тази година той събмитна Райт и спря серия от 4 поредни загуби. Джейсън приключва 17 от срещите си и само 1 път губи с приключване. Той също има опит в битките с голи ръце и направи 2 битки с Aртьом Лобов в BKFC. Двамата си размениха по 1 победа през 2019 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес