Зареждане

Бен Ротуел е готов да се бие с Франсис Нгану

Бен Ротуел е готов да се бие с Франсис Нгану
Публикувано на: Ноември 24, 2023 в 02:00 ч
Бен Ротуел, известно име в света на смесените бойни изкуства (MMA) и бивш UFC боец, наскоро изрази интерес да се бие с Франсис Нгану в Професионалната бойна лига (PFL).

Тази битка щеше да бъде не само вълнуващ сблъсък между двама мощни бойци от тежка категория, но и важна стъпка в наследството на Ротуел. Бен има дълга и забележителна кариера в ММА, състезавайки се в UFC от 2009 до 2021 година. Въпреки че двамата с Нгану се биеха в тежка категория, те никога не се изправяха един срещу друг в клетката.

Интересът на Ротуел към битка с Нгану бележи възможно завръщане в ММА. Това е ход, който говори много за неговата амбиция и отдаденост към спорта. Въпреки интереса си към битка с Нгану, Ротуел остава активен в изявите си за BKFC. Той е готов да преговаря с Франсис, но признава, че го чака много работа и в битките с голи ръце.

„Ако ми предложат да се бия с Франсис Нгану, тогава щяхме да седнем сериозно с всички замесени. Мисля, че това е битка, която всеки боец би приел. Не мога да говоря от тяхно име, но аз на 100 процента бих приел тази битка. Да, наистина бих я приел. 

Това е една от онези битки, които са битка за наследство. Франсис се справи толкова добре в своя боксов мач. Сега говорят за ММА битки между него и други боксьори. Той ще бъде изтеглен в съвсем различна посока в този свят. 

Вече говорят, че той и Тайсън Фюри ще имат реванш. Изглежда, че Нгану ще е много зает. Ще е забавно да се върна в ММА, но сега се забавлявам много с BKFC. Имам много работа тук.“, каза Ротуел пред MMA Junkie Radio

Може ли Ротуел да бие Нгану в ММА ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес