Зареждане

Бен Аскрен се връща в ММА срещу 100 биткойна

Бен Аскрен се връща в ММА срещу 100 биткойна
Публикувано на: Май 16, 2020 в 16:25 ч
35-годишният бивш шампион на Bellator и ONE, Бен Аскрен е готов да се завърне в ММА. "Funky" се оттегли от спорта в края на миналата година, след като инкасира 2 поредни загуби в UFC. Бен не успя да впечатли с нищо в UFC и още в първата си битка едва не беше нокаутиран от Роби Лоулър. Тогава рефера удари рамо на Аскрен и спря срещата с Лоулър, след като Бен го заключи и рефера помисли, че Роби е в безсъзнание, но сгреши.

В своята втора среща Бен загуби с нокаут за 5 секунди от Хорхе Масвидал, което беше най-бързия нокаут в историята на UFC. Мечтите на Аскрен за злато в 3-та организация се изпариха и той прие битка с Деймиън Мая. В края на октомври Мая успя да го удуши с една ръка и Аскрен обяви, че се оттегля заради контузия в бедрото. Наскоро фен попита Аскрен за каква сума би се завърнал в UFC, въпреки контузиите и всичко. Бен отговори така:


Дават ми 100 биткойна и съм на бойния остров.


Сто биткойна са равни на близо 2 милиона лева и е малко вероятно Дейна Уайт да му плати такъв хонорар. Уайт не е голям фен на Аскрен и със сигурност се радва, че така приключи неговия престои в UFC, след като двамата разменяха люти обиди в миналото.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес