Зареждане

Ben Askren: Продължавам с битките и траштолка

Ben Askren: Продължавам с битките и траштолка
Публикувано на: Юли 10, 2019 в 00:00 ч
Миналия уикенд във Вегас Ben Askren загуби за първи път в своята кариера. Той беше брутално нокаутиран от Jorge Masvidal за 5 секунди и това беше голям срам за него. Преди битката "Funky" изговори много неща по адрес нас "Gamebred" и ако очаквате Askren да се промени, то той е готов да ви разочарова. Ben ще продължи да се бие и да говори глупости, въпреки че с тях ще дразни и бъдещите си опоненти. Ето какво сподели в първо интервю след тежката загуба "Funky":


Няма от какво да се крия. Случват се грешки и загуби. Онази вечер не беше идеална за мен, но няма да се оплаквам. Аз си избрах тази битка. Казах ви, че ще се бия с победителя от битката между Darren Till и Jorge Masvidal и така се случи. Това беше моя път към титлата и аз привлякох доста внимание към себе си и бях там, където исках да съм. Щях да се бия за титлата срещу Usman, ако бях победил във Вегас. Не, тази загуба няма да ме спре и аз ще продължа да говоря траштолк и да се бия. 

Jorge каза, че заслужавам това, защото съм казал доста глупости. Това не е точно така, защото нямаше да получа тази битка, ако не бях говорил. Нима ако не бях приказвал той нямаше да опита да ме нокаутира ? Той щеше да търси нокаут, без значение дали говоря или не говоря. Това са бойните спортове. Целта е да се ликвидира опонента, за да не може вече да се бие. 

Да, това беше гадно, но какво да се направи  ? Да плача ? Да искам реванш ? Няма как да го получа, защото бях нокаутиран за 5 секунди. Понякога в живота се случва да губиш. Да, не е хубаво, но трябва да го приемеш. Не, не го уважавам, защото това момче е задник. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес