Зареждане

Ben Askren обмисля оттегляне от ММА

Ben Askren обмисля оттегляне от ММА
Публикувано на: Октомври 29, 2019 в 08:12 ч
Бившият шампион на ONE и Bellator, Ben Askren е започнал сериозно да обмисля оттеглянето си от ММА. 35-годишния боец се оттегли от ММА през 2017 година, след като няколко пъти защити титлата си в Азия. Той се завърна към боевете в края на миналата година, след като от UFC дадоха на ONE една от големите си легенди Demetrious Johnson, за да получат Askren.

"Funky" винаги е искал да се пробва в най-голямата ММА организация и още преди да се е бил в клетката започна да си създава врагове. Ben не спираше да говори и очакваше да е шампион, но в първата си битка беше разпилян от Robbie Lawler. Askren извади късмет и рефера в срещата спря битката между двамата по-рано, след като той приложи захват за удушаване.

В следващите си две битки обаче той загуби с нокаут за 5 секунди от Jorge Masvidal, а миналия уикенд беше удушен от Demian Maia. Това са сериозни удари по амбициите на боеца и сега той обмисля отново да се оттегли от ММА:


Оттеглянето определено е нещо, което аз обмислям. Ще е лъжа, ако ви кажа, че не го мисля. Имам доста неща, които искам да правя в живота си. Аз съм зает човек. Има много неща, които обичам и имам страст към тях. През седмицата прекарвам над 30 часа за неща, които са свързани с ММА. 

Мога да вложа времето си в нещо друго и такива неща ми идват на ум. Всичко, което съм искал е възможност в UFC и я получих. Дадох ми този шанс, но не успях да се възползвам и това ще си тежи на моята съвест. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес