Зареждане

Бен Аскрен: Джейк Пол не иска да се бие с мен

Бен Аскрен: Джейк Пол не иска да се бие с мен
Публикувано на: Декември 29, 2020 в 07:00 ч
Бен Аскрен твърди, че Джейк Пол не иска да се бие с него. Наскоро двамата се разбраха за битка, но сега Аскрен се оплака, че Пол се е покрил и вече не отговаря. 36-годишния бивш шампион на ONE и Bellator беше обявен за аутсайдер от букмейкърите, но въпреки това Джейк явно е размислил и се е отказал от плановете за боксова среща между тях през март.

"Funky" няма никакъв опит в бокса и играта му в стойка не е сред силните му страни. Той повече се слави с играта си на земя и при всеки удобен случай търсеше събарания в ММА битките си. Няма реакция от щаба на Пол, което накара Аскрен да обяви, че вероятно няма да има битка. Eто какво каза Бен в социалните мрежи:

Нека ви разясня ситуацията. Аз съм в пенсия и в момента съм треньор по борба. Правя подкаст, купувам биткойн и се радвам на живота. Не знам дали ще се бия с някого. През ноември Джейк Пол ме предизвика с пост в социалните мрежи. Това беше смешно, но както и да е. Няколко седмици по-късно си писахме, обадиха ми се и получих оферта. Това момче наистина иска да се бием. 

Аз против ли съм да направя малко лесни пари, за които трябва да пребия ютюбър? Разбира се, че не съм. Аз се съгласих и ще се бия с него. Приех публично в социалните мрежи. Той обаче се покри. Съжалявам хора, не си мислете, че ще има битка. 

Ще има ли такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес